
समंग्री
- पनीर ७ किलो
- अदुहा लसून पेस्ट ५० ग्राम
- शिमला मिर्च १किलो
- टमाटर १ किलो
- प्याज ५०० ग्राम
- पानी न निकलय को दही १.५ किलो
- काजू ६० ग्राम
- येल्लो चिली पावडर ५० ग्राम
- सींगो ग्राम मसाला १० ग्राम
- बेज मसाला १० ग्राम
- रोस्टेड जीरा पावडर १० ग्राम
- रेड चिली पावडर १०० ग्राम
- लेमन को रस १० मेल
- किरिम १०० ग्राम
- दनिया पावडर १० ग्राम
- ओल्हीब आयल १०० मल
- रेड कलर २ पिंच
- नून सोव्द अनुसार
मथोद ब्बनुने
- पनीर सानो पिस मा काटने
- अनि अदुहा लसून पेस्ट + सोल्ट मिक्स गर्ने
- अनि पनीर को पीस मिक्स गर्नुस अनि टमाटर ओनियन काप्सिकोम पीस लाहे मिस गर्नु अनि २० .३० मिनेट रखनी
- अनि तंदूर मा पाकौन्य रेडी भयो
कोई टिप्पणी नहीं:
एक टिप्पणी भेजें